CELTICS
17
WISCONSIN
17

Partit bastant igualat en el qual ha començat bastant fort el Wisconsin, aconseguint un parcial inicial de 6 a 2 en els 4 primers minuts, peró ràpidament els celtics han entrat el partit amb un parcial de 11 a 0 en 2 minuts, capgirant el marcador. A partir d'aquest moment els celtics han deixat de tenir l'iniciativa del partit, obtenint una màxima renda de 12 punts en el minut 7 del 3 quart, que wisconsin ha tornat a reaccionar fins arribar a posar-se a 6 punts al final del 3 quart. En el darrer quart novament l'equip celta s'ha posat a 11 punts, però una certa relaxació dels celtics acompanyat amb l'encert dels Wisconsin s'han tornat a possar a 4 punts en els darrers 2 minuts, però gràcies a una gran defensa a partir d'aquest moment a permés que els celtics hagin obtingut una merescuda victoria, amb un rival que es troba en la part mitja alta de la classificació.

La setmana vinent jugarem contra els minons el diumenge a les 10:30, aquest equip es troba en la penúltima posició de la competició, tot i això en cap moment podem donar el partit per perdut, ja que aquests equips si tenen un dia que les coses els hi surtin tot bé, poden donar la gran sorpresa.

En aquests moments estem portant una bona dinàmica de joc, que ens ha permés 2 victories consecutives, que esperem que tingui continuitat en les pròximes semanes.

Dels 6 partits que ens resten fins a final de la fase regular, ens queden teòricament 3 partits sencills (Minions, Can Matas i IES Puig de la Creu), 1 asequible (Burbons), i 2 de complicats (Burger Team i Oh-Lha-La).

Si d'aquests 6 partits aconseguissim guanyar 5, encara podríem tenir una petita esperança per classificar-nos en els play-offs. Ja que ens ho jugaríem en els encreuaments.

Partit jugat al Pavelló Can Balsach  pista 2, el diumenge 23 de Febrer a les 09:00 hores